tiistai 3. huhtikuuta 2018

Abin elämää

Nyt on kesälomat lomittu ja palattu takaisin koulun penkeille. Koulujen alettua minut vaihdettiin toiseen luokkaan, joka harmitti paljon tuttujen luokkakavereiden vaihtuessa vieraisiin. Nyt minulla on kuitenkin kavereita myös uudelta luokaltani. Koulu sujuu melko samalla tavalla kuin aikaisemminkin, nyt vain olemme 'abeja'. Tämän takia meillä on ollut muutama erikoispäivä koulussa, kuten ultimo primer día (=viimeinen ensimmäinen koulupäivä) ja entrega de los buzos (=abihupparien paljastuspäivä). Kumpanakaan päivänä emme olleet nukkuneet lainkaan, vaan pidimme hauskaa luokan kanssa yöllä ja menimme yhdessä kouluun. Hupparien paljastuspäivä on täällä tosi suuri juttu. Jokaisella koululla on erilainen huppari, ja se on suunniteltu ja tilattu jo hyvissä ajoin viime vuonna, eikä siitä saa kertoa kenellekään, joka käy eri koulua. Meidän hupparimme on tosi kiva ja ihanan lämpöisä, omani vain ei ole vielä saapunut.

Pääsiäisen oli ja meni iloisesti. Suurin osa kaupungin nuorista oli koko viikonlopun kestävällä hengellisellä leirillä, joten minulla oli hieman tylsää ilman kavereitani, mutta oli kyllä ihan kiva vain levätäkin. Pääsiäismaanantaina vaihdoin kolmanteen perheeseeni. Perheeseen kuuluvat äiti Daniela, isä Walter, isoveli Rodriguez, joka opiskelee muualla, 2 koiraa ja kissa. Perhe on todella mukava ja asuu samalla kadulla ensimmäisen perheeni kanssa, joten seutu on minulle jo tuttua!

Väkisinkin on tullut huomattua, että aikaa täällä on jäljellä enää vähän, joten yritän nauttia viimeisistä kuukausistani Argentiinasta niin paljon kuin mahdollista!

Seuraavaksi vielä kuvia kuluneesta ajasta:








1 kommentti:

  1. Moi Alisa, some missionaries from the church (Clark and Moote) once found you but then they looked for you and they did not find you :(.. I just wanted to know if you follow in trenque lauquen. there are new missionaries who will be happy to give you a talk!
    P.D: they told me you were from Finland;) do you like Jenni Vartiainen?.Until then from Pehuajo (80 km to trenque lauquen) moi moi

    VastaaPoista